Presentation

 

Styrelsen 2023 består av följande: 

Sven profil

 ORDFÖRANDE

Sven Sognevik
sven@sognevik.se

Vem är jag?
Jag bor i Frösunda/Vallentuna på en häst- och fårgård. Jag har nu som pensionär bara en träningsgrupp, men har flera fårgårdar i närheten. Mina hundar är 3 st bc, Qim pensionär 11 år och jobbar på en fårgård, Roy 5år och hans son Zacc 3år har jag hemma och tränar och tävlar IK 2 med dem. Jag är även instruktör och har kurser både hemma och externt samt är domare på fårtävlingar.

Nina Profil

 VICE ORDFÖRANDE

Nina Sixtensson
workingkelpie@hotmail.se

Vem är jag?
Jag bor och verkar på Dömsta gård utanför Köping med skog, spannmålsodling, ca 120 tackor och några hästar. Jag jobbar även med kalk för ett schweiziskt företag som heter Omya. Jag har fyra wk, Tim 3,5 som gör allt fårjobb på gården, Mio som är 5 samt Boss och Viper som är dryga året. Mitt mål är att ha en bunt väl fungerande arbetshundar och tävla lite smått när tid finns.

Camilla profil

 SEKRETERARE

Camilla Nyberg
ringvallalamm@gmail.com

Vem är jag?
Jag bor utanför Sala på en gård där vi utöver jordbruket bedriver uppfödning av ungtjurar och lamm i mindre skala. Jag har nu två bc, Melle 8 år tävlar IK 2, Will 2 år som är under träning samt Hero en 5-årig belgare som tävlar bruks.

Kerstin Profil

 KASSÖR

Kerstin Cragfors
kerstin.cragfors@gmail.com

Vem är jag?
Jag bor i Romfartuna/Haraker utanför Västerås. Jag arbetar som business controller på Hilton Foods i Västerås. Jag har två bc, Sonic 9 år och Alice 3 år. Vi har inga egna får, men tränar ofta hos Marie Sundström som bor ett stenkast bort. Min målsättning är i första hand att hundarna och jag ska ha roligt ihop. Samarbete och ömsesidig förståelse tillsammans med sin hund är en fantastisk känsla!

Ylva profil

 LEDAMOT

Ylva Borgström
y_sundin@hotmail.com

Vem är jag?
Jag bor i Ärla utanför Eskilstuna. Jag arbetar som fritidsansvarig för LSS fritids på en anpassad grundskola i Eskilstuna. Tillsammans med Meril har jag ungefär 15 tackor. Jag tycker om att jobba praktiskt och att träna med mina hundar. Jag har tre bc, Bine 9 år, Astrid 6 år som jag tävlar sparsamt i IK 2 och Fröja 1 år som är under utbildning.

Sari Profil

 SUPPLEANT 1

Sari Widerström
sariwiderstrom@gmail.com

Vem är jag?
Jag bor i Näs Bruk (mellan Avesta – Sala). Jag hjälper några fårbönder och har tillgång till får genom dem. Brukar även ha får hemma under sommarhalvåret. Jag har två bc, Ghini 5 år och Glada 3 år. Vi jobbar praktiskt och tränar och tävlar IK 2.

Meril Profil

 SUPPLEANT 2

Meril Stjernström
meril@mrgrid.se

 

Vem är jag?
Jag bor i Ärla utanför Eskilstuna. Jag jobbar som gymnasielärare på ett naturbruksgymnasium i Västerås. Mina 3 bc heter Ax som är 11 år och glad pensionär, Tross 7 år som inte är lika glad eftersom han precis blivit sjukpensionär och nytillskottet Tim 1 år. Jag har får tillsammans med Ylva i styrelsen och vi har som mål att ha runt 15 träningstackor. Mitt mål med hundarna är mest intresset att just träna hund samt att ha lite får i min vardag. Sedan tävlar jag också sparsamt när andan faller på.